Візит Представництва Європейського Союзу на Сумщину

03 rezult14 лютого 2019 року в Сумах, у залі засідань Сумської обласної ради, відбулася розширена робоча зустріч освітянської спільноти з делегацією Представництва Європейського Союзу в Україні. Учасниками  заходу «Європейські освітні програми для України та можливості співпраці з представництвом ЄС» стали представники  органів управління освітою, викладачі закладів вищої освіти,  керівники закладів загальної середньої освіти міста Суми. Представником від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти виступила Іващенко І.І., методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку.

 Відкрив захід керівник апарату облдержадміністрації Живицький Д.О., який зазначив, що дане зібрання об’єднало освітян навколо спільної мети, спрямованої на реформування системи української освіти, навчання молоді, наближеного до стандартів і практик Європейського Союзу.

Радник з питань преси та інформації Представництва ЄС  в Україні Давидова В.К. в своєму виступі наголосила на важливості освіти та професійного навчання молоді для українського суспільства, становлення економіки в Україні. Завдяки розвитку всебічних відносин України з Європейським Союзом викладачі, студенти, науковці мають можливість щорічно навчатися, працювати та викладати в різних країнах світу в межах міжнародних програм.

Королько С., менеджер інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні»,  презентував для викладачів, студентів та педагогів шкіл найбільш масштабні освітні програми, відмітивши їх переваги. Співробітництво щодо навчання та стажування в країнах ЄС наблизить молодь та викладачів Сумщини до всіх  можливостей, запропонованих Представництвом ЄС в Україні.

Візит Представництва ЄС до Сумської області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацією між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Усі учасники розширеної робочої зустрічі отримали сертифікати.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO