Методичний порадник з географії

03 rezultВідповідно до плану роботи комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 12.03.2019 на базі Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Лебединської міської ради відбувся методичний порадник «Підготовка учнів до ЗНО: технологія складання практичних завдань з географії».

Мета заходу – ознайомити вчителів з видами практичних завдань з географії та надати практичні рекомендації щодо використання на уроках та в позаурочний час різноманітних форм практичних завдань з усіх курсів географії.

У заході взяли участь Ковтуненко Л.В., завідуюча міським методичним кабінетом відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради, Римар М.Г, методист міського методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради; учителі географії закладів загальної середньої освіти м. Лебедин у загальній кількості 9 осіб.

Методист з географії та економіки навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Попов В.Д. у своєму виступі розкрив важливість зовнішнього незалежного оцінювання знань учнів як складової забезпечення якості освіти, проаналізував результати ЗНО-2018 з географії, які отримали випускники закладів загальної середньої освіти Сумщини, зокрема м. Лебедин.

У ході роботи методичного порадника Попов В.Д. ознайомив педагогів з особливостями складання різних форм практичних завдань для підготовки учнів до ЗНО-2019; провів майстер-клас «Розв’язування завдань ЗНО-2018» та практичне заняття з технології складання практичних завдань з використанням контурної карти; продемонстрував можливості використання топографічної карти у забезпеченні практичної складової підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з географії, зосередив увагу вчителів на необхідності застосування картографічного матеріалу у процесі складання задач різного тематичного змісту; розкрив роль практичної складової в тематичному оцінюванні знань учнів у курсі «Загальна географія» за форматом зовнішнього незалежного оцінювання.

За результатами роботи вчителі отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO