МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ТРОСТЯНЕЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2019 рік, 27 лютого 2019 року на базі Тростянецької Філії № 1 І-ІІ ступенів закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5 Тростянецької міської ради відбувся методичний порадник «Особливості підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до зовнішнього незалежного оцінювання» для вчителів-філологів Тростянецької обєднаної територіальної громади.

Розпочала роботу методист з української мови та літератури Сумського ОІППО Шерстюк Л.М., яка ознайомила педагогів з організаційно-методичними аспектами проведення ЗНО-2019 з української мови й літератури та методикою виконання тестових завдань різних форм.

Методист з навчальних предметів та по роботі з обдарованими учнями методичного кабінету відділу освіти Тростянецької міської ради Шабельник Н.В. проаналізувала результативність складання ЗНО-2018 з української мови та літератури випускниками Тростянецької ОТГ.

 Відбувся обмін досвідом щодо застосування різноманітних прийомів підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання. Зацікавили колег методичні «родзинки» учителя закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Тростянецької міської ради Бабич В. В.

Учасники методичного порадника відзначили важливу роль шкільного кабінету в забезпеченні якості знань учнів.

Методист Сумського ОІППО Шерстюк Л.М. провела практичне заняття-тренінг щодо використання електронних ресурсів у роботі з дітьми, надала методичні рекомендації з підготовки учнів до складання ЗНО з української мови та літератури, організації самоосвітньої діяльності вчителів з підвищення власного фахового рівня.

Підсумки підбили у форматі «круглого столу», де вчителі зазначили, що підготовка до ЗНО – це системна й цілеспрямована діяльність.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO