Сучасне навчання для роботи з керівними кадрами

головна resultРеформування освіти вимагає і реформування адміністративного ресурсу, яке має бути не лише ефективним, а й науковим та своєчасним. «Інститут модернізації змісту освіти» реагує на сучасні освітні виклики – наприкінці лютого на базі Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» було проведено навчання тренерів для керівних кадрів. У складі команди навчання були і представники Сумської області – Вікторія Перлик, старший викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти і менеджменту Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та Валентина Балицька, директор Шостинської спеціалізованої школи І ступені №13 Шосткинської міської ради Сумської області.

Навчання, метою якого була підготовка тренерів для забезпечення регіональної поточної методичної підтримки керівних кадрів, проводилось в тренінгових формах з 18 по 22 лютого, із практичною управлінською частиною на базі Боярського академічного ліцею «Гармонія». Учасниками розроблялись навчальні плани та модулі для регіональних програм роботи з керівниками кадрами (директорами) Нової української школи.

Серед тренерів – відомі за межами України науковці та практики: Наталія Клокар, завідувач кафедри публічного управління та менеджменту освіти «Інституту модернізації змісту освіти», доктор педагогічних наук, професор; Наталія Гончаренко, заступник директора Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти»; Лукіна Тетяна Олександрівна, доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри управління освітою Національної академії державного управління при президентові України; пан Арто Ваахтокарі, керівник програми «Фінська допомога у реформуванні Нової української школи».

Варто відмітити, що це перший навчальний блок, за очно-дистанційною формою, менеджери освіти продовжать його у різних формах, зокрема дистанційною, за підтримки видавничої групи ТОВ «МЦФЕР-Україна»

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO