Методичний порадник з фізики

03 rezultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 19 лютого 2019 року на базі Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Лебединської міської ради відбувся методичний порадник «Особливості підготовки учнів до ЗНО з фізики в 2019 році».

Мета заходу – ознайомити вчителів з видами діяльності щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з фізики в 2019 році.

Відкрила методичний порадник методист з фізики та астрономії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Карпуша В.М., яка розповіла та надала методичні рекомендації щодо діяльності вчителя з підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання учнів з фізики, способів допомоги учням у підготовці до ЗНО-2019.

На заході були присутні вчителі фізики, методист методичного кабінету відділу освіти Лебединської міської ради.

Учасники порадника, під керівництвом Карпуші В.М., оцінили завдання сертифікаційної роботи з фізики ЗНО-2018 на відповідність навчальним цілям таксономії Блума; визначили уміння, які забезпечують успішне розв’язування графічних задач з фізики.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO