ДОРОЖНІ КАРТИ НУШ. ГЛУХІВ, 11-13.02.2019

2646 resultКурси за вибором для педагогічного колективу Глухівської загальноосвітньої школи №2 (викладач Жук М.В.). Ідея курсу – зрозуміти задачі НУШ як індикатори, дорожні знаки змін.

Формування практичних навичок дорожніх карт було здійснено через спроможність до певної ревізії власного досвіду у відповідності до нових задач (на прикладі пріоритетів формування випускника НУШ), можливості використання Google pictures та YouTube для швидкого пошуку українського та зарубіжного досвіду ефективних рішень, показано важливість пошуку на українській та англійській мовах. Було розглянуто таку модель інноваційної діяльності як стартапи та важливість адаптації, розробки та реалізації стартап-проектів в школі. Для дискусії було запропоновано дуже цікавий досвід електронного журналу з української мови. В результаті обговорень було визнано, що таку діяльність краще висвітлювати на власному освітньому каналі на You Tube. Дуже цікавим було обговорення дослідницького потенціалу англомовних STEM проектів.

На прохання адміністрації Глухівської загальноосвітньої школи №3 було проведено консультативну сесію по дорожнім картам НУШ для педагогічного колективу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO