Багатомовна освіта в Україні: реалії і перспективи розвитку

головну result12-14 лютого 2019 року у м. Київ за ініціативи Міністерства освіти і науки України та фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Естонії, відбувся семінар проекту «Підтримка діяльності команд українських шкіл та Міністерства освіти і науки України у сфері багатомовної освіти», у роботі якого взяли участь делегації Дніпропетровської, Закарпатської, Чернівецької, Сумської, Херсонської областей.

Сумську область представляли: методисти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Захарченко І.О., Шерстюк Л.М.; педагогічний колектив Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 Шосткинської міської ради.

Семінар відкрив директор Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Кононенко Ю.Г., який наголосив на важливості мультилінгвальної освіти для розвитку освітньої галузі в Україні.

Естонські тренери презентували досвід багатомовної та полікультурної освіти в Естонії, провели майстер-класи щодо особливостей навчального процесу за методикою CLIL, ознайомили з особливостями мовного занурення, запропонували різні форми розвитку мовних навичок, форм і засобів оцінювання учнів у інтегрованому навчанні, організували практичну групову роботу учасників тренінгу з планування різних моделей мовного навчання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO