Авторська творча майстерня Захарійченка Ю.О. з питань підготовки до ЗНО

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 12 лютого 2019 року на базі інституту відбулось засідання авторської творчої майстерніЗахарійченка Ю.О., доцента кафедри математики Національного університету «Києво-Могилянська академія», кандидата фізико-математичних наук, за темою «Упровадження компетентнісного підходу в процесі підготовки учнів до ЗНО з математики в 2019 році».

У заході взяли участь методисти управлінь (відділів) освіти, керівники методичних об’єднань, учителі математики закладів загальної середньої освіти Сумської області в кількості 128 осіб.

З вітальним словом до учасників авторської творчої майстерні звернулась Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент, яка наголосила на важливості систематичної якісної підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання.

Захарійченко Ю.О., доцент кафедри математики Національного університету «Києво-Могилянська академія», кандидат фізико-математичних наук, провів авторську творчу майстерню, наголосивши на методичних аспектах реалізації компетентністного підходу в навчанні математики, особливостях підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2019 році, акцентував увагу на методах викладання математики, зокрема у процесі розвязування задач з параметрами.

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2019 році, навчально-методичні та інформаційні матеріали.

Презентація: Нетрадиційні методи викладання математики 2019

Презентація: Особливості підготовки до ЗНО 2019

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO