ВЛАДА – НАЗУСТРІЧ ЛЮДЯМ

 resultУ рамках робочої зустрічі заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Іванівна Головко поспілкувалась з адміністрацією та представниками колективу Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 5 лютого 2019 року.

Нікітін Юрій Олександрович, ректор Сумського ОІППО, показав поважним гостям кабінети інституту, модернізовані відповідно до вимог нової української школи. Завдяки фінансуванню, у тому числі й з обласного бюджету, було оновлено матеріальну базу, створено тренінговий центр, кабінети природничих дисциплін та художньо-естетичного спрямування, удосконалено та поліпшено базу кабінету початкової освіти, конференційної зали, оновлено методичне забезпечення.

Проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Ірина Віталіївна Удовиченко окреслила вектори подальшого оновлення навчального-методичного забезпечення закладу.

Відкритим залишається питання позанавчального проведення часу учителями, що проходять перепідготовку та підвищення кваліфікації в інституті. Так, у будівлі гуртожитку проводяться поточні ремонти, проте, матеріальне забезпечення потребує поліпшення. Оглянувши корпус гуртожитку, Тетяна Іванівна завірила адміністрацію інституту в подальшій підтримці обласною радою, сприянні у вирішенні питань щодо поліпшення умов проживання учителів області та дітей, що відвідують заклад під час інтелектуальних змагань.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO