Використання декоративно-ужиткового мистецтва у трудового навчанні

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 24 січня 2019 року на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся семінар-практикум «Використання декоративно-ужиткового мистецтва у викладанні трудового навчання», на якому були присутні 40 учителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти області.

Питання особливостей формування ключових компетентностей в учнів на уроках трудового навчання  висвітлила Коренева І.В., методист з трудового навчання Сумського ОІППО, надавши методичні рекомендації з використання декоративно-ужиткового мистецтва на уроках.

Презентувала результати роботи гуртківців відділу соціальної реабілітації Сьома С.О., методист Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

У рамках заходу проведено два майстер-класи: «Технологія виготовлення ляльки-мотанки» та «Художньо-декоративні особливості народної іграшки» керівником гуртка Окунь О.М. та методистом Покутньою Л.М.

Учасники обласного семінару-практикуму мали змогу взяти участь у практичній частині майстер-класів та обмінятися досвідом роботи з трудового навчання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO