ОЛІМПІАДНИЙ МАРАФОН 2019 РОКУ РОЗПОЧАТО

головну resultУже традиційно початок нового року в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти розпочинається з інтелектуальних змагань учнівської молоді: 11 січня 2019 року першими прибули переможці ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії.

Змагання проводяться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 02.08.2018 № 849 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2018-2019 навчальному році», наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 11.12.2018 № 794-ОД «Про проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та участь команд учнів Сумської області у ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2018-2019 навчальному році».

На урочистостях з вітальним словом до присутніх звернувся Роженко П.П, заступник директора Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації; Нікітін Ю.О., ректор Сумського ОІППО.

Об’єднало це святкове дійство 76 учнів-учасників та 36 керівників команд: учителів історії, методистів та педагогів інших навчальних предметів. Цього року на відкритті олімпіад також були присутні начальники відділів (управлінь) освіти міст, районів, об’єднаних територіальних громад.

Завершились урочистості настановними зборами для учасників змагань, які провели Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО; Третякова О.В., методист з історії та правознавства Сумського ОІППО.

Тож олімпіадний марафон розпочато!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO