ОБЛАСНА ПАНОРАМА ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ «СВІТ ДОШКІЛЛЯ 2018»

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО, 18 грудня 2018 року, відбулася обласна панорама педагогічних ідей «СВІТ ДОШКІЛЛЯ 2018». Захід організовано під керівництвом Удовиченко І.В., проректора з науково-педагогічної та методичної роботи та за модераторства Міщенко Л.Б., методиста з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку.

У роботі педагогічного форуму взяла участь Омельяненко Н.В., голова правління Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти».

Захід проводився з метою презентації та популяризації фахової майстерності педагогів дошкілля Сумщини. Учасниками події стало 223 педагоги закладів дошкільної освіти області.

«Ми змінимо світ» – таким флешмобом налаштували на позитив педагоги та вихованці Сумського центру розвитку дитини № 26 «Ласкавушка».

У ході роботи панорами працювало п’ять педагогічних студій, у яких організовано сучасні форми методичної роботи: педагогічні дискурси, методичні квести, майстер-класи, методичні практикуми, педагогічні майстерні та ін. Презентували роботу педагогічних студій модератори – викладачі кафедр Сумського ОІППО (Цимерман І.Л., Ковтун Є.Ф., Лобода В.В., Кожем’якіна І.В.).

Педагогічний дискурс з проблеми «Педагогічна система України та Німеччини: формат і координати становлення сучасної дошкільної освіти та орієнтири на цінності» видався змістовним, полемічним, та в нагоді педагогам щодо ціннісного орієнтування у сфері дошкільної освіти.

Педагогічна вітрина виставкових експозицій з досвіду роботи педагогів закладів дошкільної освіти Сумщини забезпечила унаочнення фахових досягнень. На завершення учасники заходу працювали у дискусійно-пошуковому полі «Пошук педагогічних істин».

Справжнім релаксом став виступ інструментального ансамблю «Срібний дзвіночок» Сумського НВК № 11 «Журавонька». То було неперевершено! Музика дзвонів ніжна, тремтлива, щиросердна.

Дякуємо організаторам та всім учасникам заходу!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO