Обласна школа передового педагогічного досвіду

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 18 грудня на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені Максима Савченка відбулася обласна школа передового педагогічного досвіду «Формування предметних компетентностей учнів з фізики в закладах загальної середньої освіти».

Мета заходу – поширення передового педагогічного досвіду Лісаченко М.О., учитель фізики Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені Максима Савченка, учителя-методиста.

На заході були присутні представники: Білопільського, Конотопського, Недригайлівського районів; мм. Суми, Лебедин; Недригайлівської, Степанівської (Сумського району) ОТГ, у загальній кількості 8 осіб.

Відкрила засідання обласної школи передового педагогічного досвіду методист з фізики та астрономії Сумського ОІППО Карпуша В.М., яка ознайомила присутніх з планом роботи школи педагогічної майстерності.

Привітала присутніх заступник директора з навчально-виховної роботи Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 Дігтар О.А., яка презентувала заклад освіти та розповіла про умови професійної діяльності учителя фізики Лісаченко М.О.

Карпуша В.М. ознайомила учасників з системою роботи вчителя фізики Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені Максима Савченка Лісаченко М.О. щодо формування предметної компетентності з фізики.

Лісаченко М.О. продемонструвала дієвість підібраних нею методів навчання здобувачів освіти, що сприяють формуванню предметної компетенетності з фізики, під час проведення уроку в 10-му класі з теми «Реактивний рух в природі та техніці».

Під керівництвом Карпуші В.М. та Лісаченко М.О. учасники школи в ході майстер-класів набули навичок застосування методів формування ціннісних орієнтацій та активізації життєвого досвіду в навчанні учнів з фізики.

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO