Освітні вимірювання в контексті нової української школи

головну13 грудня в Міністерстві освіти і науки України за участі міністра освіти і науки Лілії Гриневич, міжнародних та вітчизняних експертів відбувся форум «Освітні вимірювання в контексті нової української школи», на якому від Сумської області була присутня Олена Остапенко, завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Відкрила захід міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, яка розкрила питання освіти ХХІ сторіччя. Під час форуму було представлено виступи міжнародних і вітчизняних експертів у галузі освіти (у межах спільного проекту Міжнародного фонду «Відродження» й Українського центру оцінювання якості освіти): Пасі Рейнікайнена, Альгірдаса Забульоніса, Вадима Карандія, Романа Шияна та інших).

Знаковою стала презентація україномовного видання книги директора Організації економічного співробітництва й розвитку з питань освіти, координатора  PISA, всесвітньо відомого аналітика в галузі освіти Андреаса Шлейхера «World Class: How to build a 21st-century school system, Strong Performers and Successful Reformers in Education».

Цікавими учасникам форуму стали основні результати першого циклу загальнодержавного моніторингового дослідження якості початкової школи «Стан сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи закладів загальної середньої освіти» та дослідження PISA.

У рамках форуму працювали панельні дискусії. Зокрема, обговорювалися особливості освітніх вимірювань в початковій школі, підходи до оцінювання математичної компетентності учнів, перспективи наступного десятиліття у сфері освітніх вимірювань.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO