Пошук моделі поєднання курсової та консультативної діяльності.

IMG 20181127 152404 resultУ м. Конотоп з 26 по 28 листопада 2018 р. відбулися курси за вибором за темою «Дорожні карти НУШ».

Під час курсів Жуком М.В., завідувачем кафедри соціально-гуманітарної освіти КЗ СОІППО, було проведено додаткові консультативні сесії. Так, 26 листопада, на базі відділу освіти Конотопської міської ради така сесія була проведена для керівників позашкільних навчальних закладів. На ній були розглянуті нові можливості реалізації проектів культурного та соціального спрямування. При цьому окремим блоком, на прохання слухачів, було розглянуто проблему сучасних креативних індустрій як потенціалу нових можливостей для закладів освіти.

27.11.2018 було проведено консультативну сесію на базі Конотопської дитячої школи мистецтв. Основними напрямами обговорень були креативні дослідницькі проекти етнографічного спрямування та можливі проекти з креативних індустрій.

28.11.2018 На прохання педагогічного колективу ЗОШ №2 м. Конотоп було проведено консультативну сесію по дорожнім картам НУШ, особливу увагу було приділено проектам національно-патріотичного спрямування, соціальним, дослідницьким, партнерським проектам.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO