Обласний науково-практичний семінар з математики

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 29 листопада 2018 року на базі кафедри математичного аналізу і методів оптимізації СумДУ відбувся обласний науково-практичний семінар «Підготовка учнів до ЗНО 2019 року з математики», у якому взяли участь керівники методичних об’єднань, учителі математики закладів загальної середньої освіти Сумської області в кількості 58 осіб.

Методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Свєтлова Т.В. наголосила на організаційно-методичних аспектах підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2019 році.

Захарченко Н.М., старший викладач кафедри математичного аналізу і методів оптимізації СумДУ, проаналізувала виконання завдань з параметрами сертифікаційних робіт з математики 2016, 2017, 2018 років, наголосила на специфіці розв’язування завдань з параметрами, продемонструвала основні методи розв’язування рівнянь і нерівностей з параметрами.

Одарченко Н.І., доцент кафедри математичного аналізу і методів оптимізації СумДУ, кандидат педагогічних наук, доцент, акцентувала увагу присутніх на методах розв’язування логарифмічних, показникових рівнянь і нерівностей з параметрами.

Шуда І.О., завідувачка кафедри математичного аналізу і методів оптимізації СумДУ, доктор фізико-математичних наук, доцент, акцентувала увагу присутніх на формах співпраці закладів освіти Сумської області за напрямом математичної освіти.

З учителями математики закладів загальної середньої освіти Свєтловою Т.В. та Захарченко Н.М. проведено практичне заняття-тренінг із розв’язування рівнянь і нерівностей з параметрами та надано методичний коментар щодо розв’язків цих завдань учителями.

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації щодо підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО з математики в 2019 році, навчально-методичні та інформаційні матеріали.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO