ОБЛАСНИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ

golovna resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 22 листопада відбулись урочисті заходи з нагоди обласного Дня дошкілля, що зібрали представників дошкільної освіти Сумської області у кількості 317 осіб.

В урочистостях узяла участь заступник голови Сумської обласної ради Головко Т.І. Вона привітала представників дошкільної освіти з вагомими галузевими досягненнями, побажала успіхів у нелегкій, але надзвичайно почесній професійній діяльності,

Гробова В.П., директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, привітала працівників закладів дошкільної освіти з обласним Днем дошкілля та подякувала педагогам за їх відданість своїй справі, любов до вихованців, відзначила здобутки зазначеної освітньої ланки та її ефективне вдосконалення відповідно до нових вимог.

Від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в заході взяли участь: Грицай С.М., проректор з наукової роботи, привітав представників дошкільної освіти та вручив нагороди у номінації «Краща методична розробка»; Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку; Ковтун Є.Ф., Лобода В.П. викладачі кафедри дошкільної та шкільної освіти.

Під час проведення урочистої частини, кращих представників освітньої галузі області нагороджено почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради Сумської області, грамотами Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації.

Для учасників заходу працювали виставкові експозиції:

«Світ дошкілля» – педагогічні надбання педагогів закладів дошкільної освіти Сумщини; панорама педагогічних ідей (презентація майстер-класів, творчих віталень, майстерень педагогів дошкільної освіти Сумщини); «Багатофункціональні ігрові посібники в ігровому середовищі сучасного дошкільного закладу»; «Наші досягнення» – перегляд відеороликів обласних конкурсів; «HEGA дітям» – розвивально-ігрові посібники; виставка фахових посібників видавництв «Шкільний світ», «Ранок».

Учасників заходу вітали творчі дитячі колективи.

Приєднуємось до привітань: усіх працівників дошкільної освіти – з професійним святом! Здоров’я, творчого горіння, значних досягнень та практичних здобутків!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO