Гра по-новому, навчання по-іншому

nagolovnuВідповідно до Листа Міністерства освіти і науки України №1/9-570 від 21.09.2018 щодо плану заходів фонду the LEGO Foundation на 2018/2019 н. р. із забезпечення якісного супроводу пілотних шкіл (другі класи), що впроваджують ігрові методи навчання в освітній простір Нової української школи, у межах Меморандуму про співпрацю між the LEGO Foundation та Міністерством освіти і науки України, 7 листопада 2018 року на базі КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти  відбувся супроводжуючий тренінг для вчителів других класів, психологів та заступників директорів пілотних шкіл «Методика Шість цеглинок 2.0» за участю тренера від LEGO Foundation Малевич Галини Вікторівни.

Учасники тренінгу не тільки ознайомились з новими вправами методики «Шість цеглинок», але й обговорили шляхи ефективного впровадження ігрових технологій в освітньому процесі початкової школи, отримали власний досвід ігрової діяльності.

Крім того, відбулися наставницькі зустрічі на базі КУ Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 27 м. Суми та Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Краснопільської районної ради. Під час перебування в освітніх закладах відбувся конструктивний діалог, щодо впровадження ігрових діяльнісних методів навчання та підтримки вчителів їх компетенцій із застосування нових навчальних стратегій.

Модераторами заходу стали тренери НУШ, старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Декунова Зоя Володимирівна, Лавська Алла Михайлівна. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO