Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» супроводжує післядипломну освіту з проблем здоров’язбереження

golovna resultМоніторингову зустріч в рамках проекту «Створення сприятливого середовища для втілення програм з комплексного статевого виховання в Україні» 2 листопада 2018 у м. Києві провів Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї». До участі були запрошені фахівці закладів післядипломної педагогічної освіти, які розпочали впроваджувати для освітян тренінги з використання посібника «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді».

Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти на семінарі-тренінгу представляли доценти кафедри теорії і методики змісту освіти, кандидати педагогічних наук Валентина Успенська та Лідія Коростіль. Навчання за означеною проблемою в Сумській області викладачами розпочато з цього навчального року. Підготовку на тренінгу «Використання посібник для тренера «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді»» пройшли, з отриманням відповідних сертифікатів, 43 педагоги.

Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» своєю місією вбачає адвокацію проблем статевого та репродуктивного здоров’я та відповідних прав на національному та місцевому рівні (у політичній, економічній та соціальній площині). Їх діяльність відбувається у співпраці з мережею партнерських організацій через навчання, просвітництво і волонтерство, моніторинг та оцінку системи надання послуг у сфері охорони здоров’я та освіти. Благодійний Фонд – лідер у впровадженні міжнародного досвіду та адаптації в Україні дотримання репродуктивних та статевих прав та підвищення якості надання послуг у сфері збереження репродуктивного здоров'я українських громадян.

На семінарі-тренінгу було розглянуто питання подальшої інституалізації посібника для тренера «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді» в навчальній діяльності закладів післядипломної педагогічної освіти. Даний посібник пропонується для використання вчителями основ здоров’я, біології, правознавства, громадянської освіти, під час факультативних занять, гурткової та позакласної роботи, годин психолога, годин спілкування класних керівників. Вік підлітків, на який спрямовується посібник – 15-18 років.

Також учасники та учасниці на семінарі ознайомились ще з одним методичним інструментом – посібником для проведення інтерактивних занять «Здоров’я молоді та його складові», який, як і попередній посібник, схвалений для використання в закладах загальної середньої освіти. Посібник «Здоров’я молоді та його складові» призначений для вчителів з основ здоров’я 8-9 класів для посилення їхньої спроможності використовувати інтерактивні методи під час уроків.

Зустріч на всеукраїнському рівні зібрала однодумців, які поділились досвідом здійснення здоров’яспрямованої освіти в регіоні та допомогла виробити план дій подальшої освітньої діяльності в рамках підвищення кваліфікації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO