Обласна школа педагогічної майстерності для вчителів французької мови

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 23 жовтня 2018 року на базі Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20 відбулося засідання обласної школи педагогічної майстерності «Упровадження особистісно зорієнтованої моделі освіти на уроках французької мови».

З вітальним словом до учасників обласної школи педагогічної майстерності звернулася Антонова Л.В., директор Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20.

Питання про упровадження технології особистісно зорієнтованого навчання французької мови в освітній процес висвітлила Єременко І.В., методист з іноземних мов Сумського ОІППО, надавши методичні рекомендації.

У рамках заходу проведені майстер-класи вчителями французької мови Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20: Друзєва Н.В. – «Віршовані опори як засіб емоційного засвоєння лексики з подальшим її використанням у комунікативних ситуаціях», Рубан Н.Ф. – «Використання прислів’їв та приказок як засобу формування мотивації до навчання», Новік В.І. – «Сучасні інформаційні технології у проектному навчанні на уроках французької мови», Литовка Т.О. – «Особливості організації дискусійного клубу на уроках французької мови».

Учасники обласної школи педагогічної майстерності мали змогу обмінятись досвідом роботи з упровадження проектних технологій на уроках французької мови.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO