КОЛЕКТИВНО-КОМПЕТЕНТНІСНА ВЗАЄМОДІЯ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

головну resultНа сучасному етапі модернізації національної системи освіти важливе значення має пошук ефективних шляхів реалізації змісту освіти, спрямованої на формування компетентного випускника школи, чому і були присвячені skype-лекції (лектор – Удовиченко І.В., к.пед.н., доц.) тематичних курсів за вибором «К-взаємодія учасників освітнього процесу» для педагогів Путивльського району, які відбулися 16-18.10.2018.

Якісна освіта розглядається сьогодні як один з індикаторів високої якості життя, інструмент соціальної та культурної злагоди й економічного зростання. Досягнення результатів у цьому напрямі можливо за умов компетентного підходу до організації процесу навчання учнів. Ефективною у цьому напрямі є колективно-компетентнісна взаємодія (К-взаємодія) – процес співпраці колективу однодумців - суб`єктів освітньої діяльності, спрямований на формування компетентностей (ключових, загальнопредметних, предметних) тощо.

Моделюванню інтегрованих завдань, в яких різні питання розглядаються під кутом зору чотирьох змістових ліній (екологічна безпека та сталий розвиток, громадянська відповідальність, здоров`я та безпека, підприємливість і фінансова грамотність), була присвячена інтерактивна складова занять.

У результаті роботи педагоги навчилися моделювати процес К-взаємодії, започаткувавши створення власних банків тематичних завдань з навчальних предметів (українська мова та література, математика, історія, англійська мова, російська мова та зарубіжна література, музичне мистецтво, фізична культура) і напрямів роботи (логопедія, виховна робота, початкові класи) інтегрованого спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO