Шість цеглинок в освітньому просторі школи

20181011 140116 resultВ Україні з офіційний візитом перебуває Брент Хатчесон, директор департаменту освітніх технологій LEGO Education, засновник методик «Шість цеглинок». Метою візиту автора технологій є проведення тренінгів з впровадження ігрових діяльнісних методів навчання в закладах освіти.

11 жовтня 2018 року учасниками тренінгів, що відбулися в Київській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 309 стали старші викладачі кафедри теорії та методики змісту освіти Сумського ОІППО Зоя Декунова та Алла Лавська.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей та долучився до роботи тренінгу.

Брент Хатчесон розкрив різні грані методики «Шість цеглинок», як практичного інструменту та дієвого засобу, який дає змогу реалізувати ігрові та діяльнісні методи навчання у початковій школі.

Творче спілкування, сповнене емоційними враженнями надихнуло учасників тренінгів на активну роботу та впевненість у тому, що використання представлених автором методик спрямоване на розвиток важливих соціальних умінь і навичок, а саме, здатність співпрацювати у команді, вміння вирішувати проблеми, оцінювати ризики та приймати рішення, вміння генерувати ідеї та здатність їх логічно обґрунтовувати.

Тож, попереду амбітні плани та завдання з впровадження ігрових діяльнісних методик навчання в закладах освіти області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO