ВСЕУКРАЇНСЬКА НАРАДА ЗА СПРИЯННЯ УРЯДУ ШВЕЦІЇ

на головнуУ Міністерстві освіти і науки України 03.10.2018, за сприяння Уряду Швеції, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Всеукраїнської організації «Жіночий консорціум України», відбулась Всеукраїнська нарада «Наявні ресурси для попередження насильства щодо дітей в закладах освіти» представників центральних органів виконавчої влади, Департаментів освіти і науки облдержадміністрацій, обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, в якій від Сумської області взяли участь Удовиченко І.В., проректор Сумського ОІППО та Марухина І.В., завідувач навчально-методичного центру психологічної служби Сумського ОІППО.

Значним було представництво на нараді міжнародних і всеукраїнських, громадських фондів, організацій: Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), «Жіночий консорціум України», «Ла Страда – Україна», «Лайонс Клабс Інтернешнл – Україна», «Студена», «Благополуччя дітей», «Батьки SOS»тощо.

Нарада відбувалась за трьома тематичними сесіями, в яких з доповідями виступили: Хобзей П.К., заступник Міністра освіти і науки України; Федорович Н.В., заступник Міністра соціальної політики України; Морсінг Луіз, заступник Голови Місії Посольства Швеції у Києві; Пархоменко О.О., головний спеціаліст Секретаріату Уповноваженого Верховної ради України з прав людини; Биковець О.В., головний спеціаліст Міністерства культури України; Мадяр В.В., начальник відділу управління ювенальної превенції національної поліції України та інші.

Питаннями для обговорення були: «ресурси держави щодо захисту прав дитини», «нова українська школа у поступі до цінностей», «медіація та антибулінг», «створення Кодексу безпечного освітнього середовища закладу освіти» та багато інших.

Досвідом роботи обмінялися представники областей, закладів освіті, долучені до реалізації Всеукраїнського проекту «Створення безпечного, вільного від насильства освітнього простору», учасниками якого в Сумській області є колективи: Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Лебединської міської ради, Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22 ім. І. Гольченка м. Суми.

За результатами роботи учасники наради отримали тематичний кейс з навчально-методичними, інформаційно-дидактичними матеріалами.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO