Участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі з математики

на головну26-27 вересня 2018 року у Всеукраїнському науково-методичному семінарі «Особливості викладання математики в закладах загальної середньої освіти в контексті Нової української школи» (смт. Дружба Теребовлянського району Тернопільської області) узяла участь Свєтлова Т.В., методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

З вітальним словом до учасників семінару звернулися начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З., директор Тернопільського ІППО, кандидат історичних наук Петровський О.М.

Гладковський Р.В., головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, виступив з доповіддю «Математика у системі загальної середньої освіти в умовах освітньої реформи в Україні».

З особливостями змісту навчання математики в профільній школі ознайомив учасників семінару Паньков А.В., завідувач сектору відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту загальної середньої освіти в Новій українській школі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», кандидат фізико-математичних наук.

Акцентувала увагу присутніх на компетенізації математичної освіти Тарасенкова Н.А., професор Черкаського національного університету
ім. Б. Хмельницького, доктор педагогічних наук.

Зосередила увагу на сучасних трендах навчання математики в контексті Нової української школи Бевз В.Г., професор кафедри математики теорії та методики навчання математики Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, доктор педагогічних наук.

Наголосив на реалізації діяльнісних та компетентнісних підходів до навчання математики у старшій профільній школі Нелін Є.П., професор кафедри математики Харківського національного педагогічного університету імені
Г.С. Сковороди.

Цікавими та змістовними були виступи авторів підручників з математики Істера О.С., Тадєєва В.О., Якіра М.С., Полонського В.Б. щодо реалізації компетентністної стратегії освітнього процесу з математики.

Учасники науково-методичного семінару ознайомилися з педагогічними надбаннями, творчими майстернями кращих учителів математики Тернопільщини.

Другий день відзначився роботою в дискусійних студіях «Творимо Нову українську школу разом», «Математична освіта через призму ЗНО».

За результатами роботи учасники отримали навчально-методичні та інформаційні матеріали.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO