ЗНО – дзеркало української школи. Підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року в Сумській області

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 2 жовтня 2018 року на базі Сумського ОІППО відбувся обласний вебінар-нарада «ЗНО – дзеркало української школи. Підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року в Сумській області».

Мета та завдання заходу: ознайомити відповідальних осіб за проведення ЗНО у районах (містах), об’єднаних територіальних громадах, керівників районних (міських) методичних об’єднань із аналізом результатів ЗНО випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти Сумської області, прокоментувати та порівняти результати випускників 2016, 2017, 2018 років, урахувати особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році.

Відкрила вебінар-нараду Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи. Продовжила вебінар Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання, презентацією інформаційно-аналітичного звіту про проведення ЗНО у Сумській області, зупинившись на питанні місця області у загальноукраїнському рейтингу та детальному аналізі якості освіти з української мови і літератури випускників старшої школи.

З результатами ЗНО з математики, історії України, біології та англійської мови випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти районів (міст), об’єднаних територіальних громад учасників заходу ознайомили методисти відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання - Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., Жила О.М. Черних О.В.

За підсумками наради відповідальним за організацію та проведення ЗНО, керівникам районних (міських) методичних об’єднань були надані рекомендації.

Веб-трансляцію можна переглянути за посиланням 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO