З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

cb 24День незалежності України – свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю та боролися за державність. Час, коли варто подумати про день завтрашній, майбутні покоління та нашу відповідальність перед історією.

День незалежності – час, у якому «зустрічаються Минуле й Майбутнє» України, коли минуле вселяє мудрість, а майбуття виховує відповідальність за прийняття рішень.

Ми, українці, маємо пам’ятати, якою ціною наші пращури здобули право жити в незалежній суверенній державі, не забувати уроки історії та культивувати в собі дух свободи, що ніколи не дасть приспати совість і гідність.

Нинішнє покоління зазнає тяжких випробувань у боротьбі за незалежність України. Знову Вітчизна покликала до самопожертви – захистити територіальну цілісність і непорушність кордонів. Українці, свято шануючи культурне надбання, відстоюючи історичну пам’ять, формують сьогодні нове мислення та цінності демократичного європейського суспільства.

Зичимо Вам, співвітчизники, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили, наснаги в усіх справах. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення.

Зі святом Вас, із Днем Незалежності України!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO