Нарада з питань підготовки персоналу пунктів проведення вступних випробувань на другий (магістерський) рівень вищої освіти у Сумській області.

005 1У зв’язку з проведенням випробувань на другий (магістерський) рівень вищої освіти, що проводяться за технологією ЗНО, за участі директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександра Сидоренка та куратора Сумської області Валерії Ханікової 10 липня 2018 року у Сумському державному університеті та Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка відбулися установчі наради для персоналу пунктів проведення єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування.

На нараді у Сумському державному університеті була присутня директор Департаменту освіти i науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова, яка наголосила на важливості дотримання процедури тестування для вступників.

На нарадах були розглянуті організаційні питання підготовки та особливості проведення вступних випробувань, а також відпрацьована технологія оформлення документації та обговорені детальні кроки технологічної інструкції персоналу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO