Методичний порадник «Контрольно-аналітична діяльність заступника директора з навчально-виховної роботи»

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 6 червня на базі відділу освіти Глухівської райдержадміністрації для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Глухівського району відбувся методичний порадник «Контрольно-аналітична діяльність заступника директора з навчально-виховної роботи».

Захід відкрила й провела Іващенко І.І., методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності і професійного розвитку Сумського ОІППО.

Мета методичного порадника – підвищити рівень обізнаності заступників директорів з навчально-виховної роботи про основні завдання, напрями, зміст контрольно-аналітичної діяльності в закладі освіти; сучасні підходи до створення ефективної системи внутрішкільного керівництва, правильне оформлення результатів контролю; можливості його оптимізації в закладі освіти.

У рамках методичного заходу теоретично висвітлено й обговорено актуальні питання щодо

основних завдань, напрямів, змісту контрольно-аналітичної діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи, планування внутрішкільного контролю в закладі освіти;

здійснення контролю за виконанням нормативних, директивних документів, навчальних програм, якістю навчальних досягнень учнів;

організації контролю за веденням шкільної документації;

організації контролю за станом методичної роботи;

здійснення контролю за організацією освітнього процесу та рівнем досягнень учнів з предметів інваріатної та варіативної складових навчального плану, оформлення результатів внутрішкільного контролю;

оптимізації контрольно-аналітичної діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи.

Практично з учасниками методичного порадника опрацьовано пам’ятки з організації контролю за об’єктами освітньої, методичної, виховної роботи в закладі освіти; ведення шкільної документації.

У роботі методичного порадника брали участь 12 заступників директорів з навчально-виховної роботи.

Методичний порадник відвідали Смик С.В., завідувача методичного кабінету відділу освіти Глухівської райдержадміністрації, Ковтун Т.М., завідувача методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради Глухівського району; Ричка С.П., методист методичного кабінету відділу освіти Глухівської райдержадміністрації.

Захід проведено у формі плідного консультативного діалогу. За підсумками роботи учасникам методичного порадника надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO