Методичний порадник «Ведення ділової документації у закладах загальної середньої освіти»

на головнуВідповідно до плану роботи КЗ Сумський ОІППО на 2018 рік, 05 червня 2018 року на базі методичного кабінету відділу освіти Путивльської районної державної адміністрації був проведений методичний порадник для директорів закладів загальної середньої освіти Путивльського району за темою «Ведення ділової документації у закладах загальної середньої освіти».

Захід відкрили: Перлик В.В., методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ Сумський ОІППО; Лубенець Н.В. – начальник відділу освіти Путивльської районної державної адміністрації; Качур Ж.О. – головний спеціаліст відділу освіти Путивльської райдержадміністрації.

До програми методичного порадника було включено: презентацію «Нова українська школа: формування та розвиток управлінської компетентності сучасного керівника закладу освіти» та «Номенклатура справ з діловодства. Національні стандарти з діловодства (виступ Перлик В.В.), виступ директора Путивльської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. Г.Я. Базими Скоробогатої Л.В. за темою «Ведення ділової документації у закладах загальної середньої освіти. Зразки оформлення наказів з особового складу працівників у закладах загальної середньої освіти (із досвіду роботи)».

У роботі методичного порадника взяли участь Ковалевська Е.М. – головний спеціаліст Новослобідської сільської ради Путивльського району, Кизенко Т.Я. – в.о.директора інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти Путивльської райдержадміністрації, директори закладів загальної середньої освіти Путивльського району у кількості 18 осіб.

Захід завершився плідним консультативним діалогом (засіданням у форматі «круглого столу») за темою методичного порадника учасників зібрання та наданням методичних рекомендацій учасникам щодо ведення ділової документації у закладах загальної середньої освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO