Обласний круглий стіл «Наскрізна медіаосвіта: моделі»

glovna result23 травня 2018 року у конференційній залі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний круглий стіл «Наскрізна медіаосвіта: моделі».

У роботі заходу взяли участь представники закладів-учасників Всеукраїнського експерименту «Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику».

Під час круглого столу обговорили актуальні питання стандартизації соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику, проаналізували інтегрування медіаосвіти, розглянули інноваційні та передові розробки і напрацювання з проблем медіаграмотності учнів в умовах шкільної системи наскрізної медіаосвіти, дослідили моделі функціонування освітнього закладу в контексті медіаосвітніх інновацій.

Круглий стіл відкрив проректор з наукової роботи Грицай Сергій Михайлович, який звернув увагу на актуальні питання стандартизації соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти.

Під час заходу з доповідями виступили члени науково-дослідної лабораторії з проблем медіаосвіти та медіаграмотності:

- Петрова Л.Г. "Концептуальні засади системи наскрізної медіаосвіти";

- Лобода В.В. "Інтегрування медіаосвіти в освітній простір";

- Наконечна Л.М. "Модель функціонування освітнього закладу в контексті медіаосвітніх інновацій на основі принципів наскрізного навчання".

Робота завершилась активним обговоренням питань в рамках тематики круглого столу.

Практична складова круглого столу була підкріплена тренінговими вправами та тематичними івентами. 

Учасники мали можливість відвідати костюмовану екскурсію, організовану КЗСОР "СОГІ для талановитих та творчо обдарованих дітей" за принципом конвеєра в рамках співробітництва у сфері медіаосвіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO