Обласна творча група «Використання методів та прийомів мнемотехніки в освітньому процесі закладу дошкільної освіти»

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 22 травня на базі Недригайлівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Барвінок» Недригайлівської селищної ради за модераторства Міщенко Л.Б., методиста з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося засідання обласної творчої групи за темою «Використання методів та прийомів мнемотехніки в освітньому процесі закладу дошкільної освіти».

У заході взяли участь представники закладів дошкільної освіти області – члени обласної творчої групи, у кількості 16 педагогів.

Програма обласної творчої групи складалась з практичної та пленарної частини.

Під час практичної частини учасники заходу мали змогу переглянути фрагменти організованої навчально-пізнавальної діяльності з використанням технології мнемотехніка: «Кольорове експериментування» (експериментально-дослідницька діяльність з дітьми 5-го року життя), «Бібліотека» (сюжетно-рольова гра з дітьми 6-го року життя з використанням елементів партнерської взаємодії), «З добротою в серці» (гра-змагання з дітьми старшого дошкільного віку з використанням методів та прийомів мнемотехніки).

Під час пленарної частини члени обласної творчої групи стали учасниками інтерактивного практикуму з використанням методу «Інтеграції» «Мистецтво спілкування». Розглянули актуальні питання упровадження технології мнемотехніка в закладах дошкільної освіти та поділилися досвідом упровадження технології.

За результатами роботи учасники обласної творчої групи отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO