Фестиваль національного єднання в контексті Нової української школи

на головнуТворчим об’єднанням «Соняшник», за підтримки Міністерства освіти і науки України, у м. Львів з 11 по 13 травня був проведений ІV Всеукраїнський українознавчий фестиваль педагогічних ідей «Сонячні пелюстки» – 2018.

Від Сумської області у фестивалі взяли участь: Шерстюк Л.М., методист української мови та літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ Сумський ОІППО; Мисько О.М., учитель української мови та літератури Баницького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад «Барвінок» Глухівської районної ради .

У рамках фестивалю були проведені: тренінги з комунікативних методик, підприємливості; майстер-клас зі створення ментальних карт; огляди сучасної навчальної літератури ТО «Соняшник».

Котусенко О.Ю., головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України, провела нараду для методистів української мови та літератури обласних інститутів (академій) післядипломної педагогічної освіти з питань проведення державної підсумкової атестації, зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року, Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», особливостей вивчення української мови та літератури в закладах загальної середньої освіти.

За високоефективну організацію та проведення в закладах загальної середньої освіти Сумської області Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник» – 2018, Шерстюк Л.М., регіонального координатора, відзначено подякою Міністерства освіти і науки України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO