Круглий стіл «Сучасні наукові дослідження у післядипломній педагогічній освіті»

golovna resultДо дня науки в Україні, який цього року відзначається науковцями 18 травня 2018 року, у форматі «круглого столу» зібрались науково-педагогічні працівники за напрямами наукового дослідження докторанта, аспіранта, здобувача Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та представники базових закладів освіти, щоб обговорити успіхи та здобутки наукової сфери, визначити вектори подальших наукових пошуків.

Захід відкрив ректор інституту, доктор історичних наук, професор кафедри соціально-гуманітарної освіти Нікітін Юрій Олександрович. Вітаючи присутніх, Юрій Олександрович акцентував увагу на науковому потенціалі, який посилюється завдяки навчанню аспірантів та докторантів. Багато науковців колективу отримали грамоти та подяки:

  • за значні досягнення в науковій, науково-організаційній роботі, вагомий особистий внесок у підготовку фахівців, організацію та проведення наукової роботи серед студентської молоді та з нагоди Дня науки Грамотами Департаменту освіти і науки нагороджено:

1. Чижиченко Наталю Миколаївну кандидата психологічних наук, викладача кафедри психології;

2. Харламенко Валентину Борисівну – кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри професійної освіти та менеджменту;

3. Логвиненко Юлію Володимирівну – кандидата філологічних наук, доцента, доцента кафедри соціально-гуманітарної освіти;

4. Івашину Людмилу Петрівну – старшого викладача кафедри професійної освіти та менеджменту;

5. Шевченко Тетяну Олександрівну – старшого викладача кафедри освітніх та інформаційних технологій;

  • за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері вищої освіти, високий професіоналізм та з нагоди Дня науки Грамотами ректора Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти нагороджено:

1. Кудінова Дмитра Валерійовича – доктора історичних наук, доцента, професора кафедри професійної освіти та менеджменту;

2. Мазуренко Володимира Олексійовича – кандидата технічних наук, доцента кафедри соціально-гуманітарної освіти, Відмінника освіти України;

3. Гільову Ларису Леонідівну – старшого викладача кафедри психології;

  • за впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес, вагомий внесок у якісну підготовку наукових видань та активну співпрацю з комунальним закладом Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Подяками ректора комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти нагороджено педагогічні колективи базових закладів освіти:

1. Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради (Директор Колоусова Н.І.);

2. Комунальної установи Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 імені Максима Савченка Сумської міської ради (Директор Деменко О.М.);

3. Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Охтирської міської ради Сумської області (Директор Шульженко І.А.);

4. Комунального закладу Сумської обласної ради «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей» (Директор Пєсоцька І.О.);

5. Комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12, м. Суми, Сумської області (Директор Губська І.О.).

Другий рік поспіль проведення наукового круглого столу з питань впровадження наукових досліджень та з метою обміну досвідом наукової, професійної та власної діяльності з молодим поколінням науковців інституту не обходиться без обговорення тематики досліджень молодих науковців.

З короткою презентацією наукових доробок виступили: старший викладач кафедри професійної освіти та менеджменту Івашина Людмила Петрівна за темою: «Механізми взаємодії органів публічної влади у розвитку сільського зеленого туризму»; викладач кафедри професійної освіти та менеджменту Литвиненко Яна Олександрівна за темою: «Орнітолексика східнополіського діалекту: структура і просторове варіювання»; викладач кафедри професійної освіти та менеджменту Сидоренко Наталія Володимирівна за темою: «Розвиток освіти національних меншин Північно-Східної України у 20х-30х роках ХХ століття».

Досить жваво присутні обговорювали виступ кандидата психологічних наук, доцента, завідувача кафедри психології Вознюк Алли Вікторівни за темою «Психологічні особливості підготовки керівників до управління педагогічними працівниками в освітніх округах», що вказує на актуальність теми, полівекторність напрямів дослідження, необхідних для її практичного втілення в систему освіти.

Представники базових закладів освіти, включно із директорами, подякувати колективу Сумського ОІППО за активну співпрацю, налагодження наукових та практичних взаємозв’язків.

Ректорат КЗ Сумський ОІППО вітає усіх причетних до науки, бажає сил бачити нові горизонти досліджень та нестримного прагнення досягати нових вершин!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO