Освітні можливості сучасних медіа

IMG 6657 головна resultЗ 23.04.2018 р. по 27.04.2018 р. на базі КЗ Сумський ОІППО відбулися експрес-курси  «Освітні можливості сучасних медіа: соціальні мережі, технології створення wiki-статті». Вчителі різних предметів, мали змогу зануритися в цікаву атмосферу курсів підвищення кваліфікації щодо використання медіа-технологій у освітньому процесі. Навчання проводили фахівці Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Марія Олексіївна Антонченко та Михайло Сергійович Ніколаєнко. Слухачі курсів отримали нові знання, які згодом будуть впроваджувати у свою професійну діяльність.

Учасниками експрес-курсів отримані теоретичні та практичні знання, які допоможуть зробити навчальний процес сучасним, цікавим та інноваційним. Слухачі ознайомились з Концепцією медіаосвіти в Україні, історією її розвитку у світі, видами сучасних медіа та значимістю формування критичного мислення. В рамках програми курсів було надано допомогу по використанню сучасних медіа-технологій в освітній діяльності: соціальних мереж, веб 2.0, аудіо та відео обробки інформації, роботи з Wiki-статтями. Під час проведення експрес-курсів були розглянуті питання використання інформації, її достовірності, авторського права та безпечної роботи в мережі Інтернет.

Слухачами були створені власні доробки, виконані публікації в соціальних мережах, отримані навички роботи в групах, навчились створювати статті з використанням wiki- розмітки, створювати власні та спільні блоги, використовувати їх у освітньому просторі.

Слухачі курсів відзначають змістовність і доступність викладеного матеріалу, надали позитивні відгуки про експрес-курси: «Сучасні технології, стан та перспективи розвитку медіаосвіти в Україні, вплив медіа на свідомість людей та обґрунтована необхідність формування критичного мислення є актуальними та необхідними для сучасного вчителя», – говорять учасники курсів та рекомендують їх всім педагогам.

Група “Oсвітні можливості сучасних медіа” у Facebook. – Режим доступу: https://www.facebook.com/groups/1717325451690319/ .

Блог “Oсвітні можливості сучасних медіа”. – Режим доступу: https://educationnewmedia.blogspot.com/.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO