Реалізація наскрізної змістової лінії «Підприємливість та фінансова грамотність» у курсах географії та економіки

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 12.04.2018 на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар вчителів географії та економіки «Реалізація наскрізної змістової лінії «Підприємливість та фінансова грамотність» у курсах географії та економіки».

Мета заходу – пошук шляхів реалізації наскрізної змістової лінії «Підприємливість та фінансова грамотність» у курсах географії та економіки.

На заході були присутні представники: Білопільського, Буринського, Великописарівського, Глухівського, Конотопського, Краснопільського, Кролевецького, Липоводолинського, Недригайлівського, Путивльського, Сумського, Тростянецького, Шосткинського районів та мм. Глухів, Конотоп, Лебедин, Охтирка, Ромни, Суми, Шостка, Сумської обласної гімназії для творчо обдарованих дітей (у загальній кількості 36 осіб).

На семінарі виступили: Попов В.Д., методист географії та економіки Сумського ОІППО з темою «Створення підприємницької складової уроку»; Савочка Ю.О., учитель економіки Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Охтирської міської ради з темою «Реалізація наскрізної змістової лінії «Підприємливість та фінансова грамотність» в курсах «Загальна географія» (6 клас) та «Материки та океани» (7 клас)»; Макаренко М.І., професор кафедри міжнародної економіки навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету, доктор економічних наук з темою «Реалізація наскрізної змістової лінії «Підприємливість та фінансова грамотність» в курсі «Україна і світове господарство» (9 клас, тема «Світове господарство»); Семеног А.Ю., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету, кандидат економічних наук з темою «Реалізація наскрізної змістової лінії «Підприємливість та фінансова грамотність» в курсі «Україна і світове господарство» (9 клас, тема «Фінансові послуги. Комп’ютерне програмування»); Троїцька М.Ю.

Старший викладач кафедри психології Сумського ОІППО Троїцька М.Ю. провела тренінг з теми «характерні ознаки стилів особистості в бізнесових взаємовідносинах».

Під час проведення «круглого столу» учасники обмінялись думками щодо важливості питання запровадження наскрізної змістової лінії «Підприємливість та фінансова грамотність» в освітній процес, яка забезпечує реалізацію компетентнісного підходу навчання у Новій українській школі.

За результатами роботи обласного семінару учасники отримали методичні рекомендації практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO