Школа для дитини: творімо її разом!

pic«Новій школі новий учитель» такій темі було присвячено круглий стіл, що відбувся 4 квітня 2018 року на факультеті початкової освіти Глухівського НПУ ім. О. Довженка.

Модераторами заходу стали старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти, методисти з початкової освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО З. В. Декунова та А. М. Лавська.

Участь у заході взяли перший проректор Глухівського НПУ ім. О. Довженка, кандидат педагогічних наук, доцент Г. П. Кузнецова, викладачі кафедр теорії і методики початкової освіти (завідувач – кандидат педагогічних наук, доцент В. О. Собко), педагогіки та психології (завідувач – доктор педагогічних наук, професор Л. Я. Бірюк), педагогіки та менеджменту освіти (завідувач – доктор педагогічних наук, професор Г. В. Луценко).

З метою ознайомлення з Державним стандартом початкової загальної освіти та освітньою програмою, поглиблення розуміння інтегрованого підходу, розвитку навичок планування в умовах інтегрованого підходу та оцінювання освітніх досягнень учнів, розуміння особливостей організації освітнього середовища, орієнтованого на дитину, тренери З. В. Декунова та А. М. Лавська провели тренінг для учасників зібрання.

Під час заходу було розглянуто не тільки теоретичні засади Нової української школи, а й представлено практичну реалізацію.

Нова школа потребує нового вчителя, який стане агентом змін, тому підвищення професійної компетентності фахівців усіх рівнів є важливим кроком у здійсненні підготовки вчителів початкових класів до роботи за новим Державним стандартом початкової загальної освіти в контексті Концепції «Нова українська школа».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO