Щоденник всеукраїнських олімпіадних змагань з фізики. День перший. Відкриття.

на головну resУ неділю, 25 березня 2018 року, гостинно відкрила двері Сумська обласна філармонія для учасників IV етапу LV Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. Саме тут відбулося урочисте відкриття змагань, на які прибуло 163 учасники у складі 26 команд під керівництвом 38 педагогів та 50 членів журі з усієї України.

Вітаючи гостей міста голова організаційного комітету олімпіади, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, доктор юридичних наук, професор Гробова Вікторія Павлівна побажала учасникам цікавих і насичених днів змагань та завірила в тому, що організаційний комітет прикладе максимум зусиль для комфортного перебування учасників та членів журі в нашому місті.

Заступник голови організаційного комітету, головний науковий співробітник Інституту модернізації змісту освіти, доцент, доктор педагогічних наук Кремінський Борис Георгійович, вітаючи присутніх, зауважив, що до організації олімпіади долучились Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, колишні учасники, а на сьогодні науковці та бізнесмени, виступили спонсорами, і подякував Сумській обласній адміністрації та Департаменту освіти і науки області, Сумському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти за сприяння у проведенні олімпіади саме в Сумах.

Голова журі, декан Київського національного університету імені Тараса Шевченка, професор, доктор фізико-математичних наук Анісімов Ігор Олексійович вітаючи учнів-учасників закцентував увагу на останніх фізичних відкриттях, які допомагають людству науково та глибоко розуміти основи Світобудови, підтверджуючи той факт, що фізика як наука жива, активно розвивається і заслуговує на нашу увагу.

Концертні номери від художніх колективів області додали святковості та емоційної насиченості дійству, юним талантам зал аплодував стоячи.

Наше місто зустрічає Всеукраїнський етап олімпіади з фізики вже втретє. Змагання включатимуть: теоретичний тур (26 березня, понеділок); демонстраційний тур (27 березня, вівторок); експериментальний тур (28 березня, середа); прийом апеляційних заяв, розгляд апеляцій (29 березня, четвер). Урочисте закриття та нагородження переможців – 30 березня.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO