Обласна школа молодого вчителя географії

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 15 березня 2018 року на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 м. Суми відбулася обласна школа молодого вчителя «Технологія проведення компетентнісно зорієнтованого уроку»

Мета заходу – надання методичної допомоги молодим учителям з питання підготовки та проведення компетентно зорієнтованого уроку.

У заході взяли участь педагоги Білопільського, Лебединського, Липоводолинського, Охтирського, Сумського районів, міста Конотоп.

Відкрив школу, ознайомив учасників з програмою роботи, виступив з доповіддю «Компетентність як педагогічне явище» Попов В.Д., методист з географії та економіки Сумського ОІППО.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 м. Суми Деменко О.В. привітала учасників школи та ознайомила присутніх учителів з історією становлення й розвитку Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 м. Суми.

У ході проведення школи її учасники відвідали урок у 8 класі з теми «Фізико-географічна характеристика Карпат» (учитель Філатова С.Ю.), на якому було презентовано технологію проведення компетентнісно зорієнтованого уроку за допомогою інструктивно-технологічних карток.

Окрім того Філатова С.Ю. поділилась практичним досвідом роботи з реалізації нових підходів до технології проведення компетентнісно зорієнтованого уроку з учасниками обласної школи молодого вчителя географії.

Під час проведення «круглого столу» учасники обмінялись думками щодо важливості питання формування цілей та визначення очікуваних результатів компетентнісно зорієнтованого уроку.

За результатами роботи обласної школи молодого вчителя учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO