Методичний порадник для вчителів біології

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 21 березня 2018 року на базі Недригайлівського районного Будинку дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради відбувся методичний порадник з теми «Специфіка підготовки учнів до ЗНО з біології», за модераторства Голубенко Т.С., методиста з біології, екології, природознавства та основ здоров’я навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку.

На заході були присутні вчителі біології закладів освіти Недригайлівського району.

Голубенко Т.С. ознайомила вчителів біології з інформаційно-методичним забезпеченням підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з біології, акцентувала увагу учасників порадника на програмі ЗНО з біології, характеристиках сертифікаційної роботи та корисних посиланнях, які допоможуть учителям у підготовці випускників до ЗНО-2018.

Під час практичної частини порадника вчителі розв’язували завдання з біології та брали участь у тренінгу з оцінювання складності завдань сертифікаційної роботи з біології.

За підсумками роботи методичного порадника було надано методичні рекомендації учителям біології.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO