Участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі «Риторика – ключ до успіху»

на головнуУ Всеукраїнському науково-методичному семінарі «Риторика – ключ до успіху» 21 березня 2018 року в м. Київ узяла участь Шерстюк Л.М., методист з української мови та літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Організатори заходу – відділ навчання української мови та літератури Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, Департамент загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

Модератор заходу – Голуб Н.Б., доктор педагогічних наук, професор, завідувач відділу навчання української мови та літератури Інституту педагогіки НАПН України.

Мета семінару – розкрити роль риторики як навчальної дисципліни у формуванні національно-мовної особистості школяра.

У роботі семінару взяли участь Котусенко О.Ю., головний спеціаліст відділу змісту середньої освіти, мовної політики та освіти національних меншин департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України; Михайловська Н.А., начальник відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту загальної середньої освіти в Новій українській школі державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України.

Голуб Н.Б. провела майстер-клас, у якому учасники семінару практично опановували основи ораторського мистецтва.

01

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO