Семінар із питань акредитації вищих закладів освіти

golovna21 березня 2018 року у Державній освітній установі «Навчально-методичний центр з питань якості освіти», що забезпечує роботу Акредитаційної комісії України (АКУ), відбувся семінар із питань акредитації вищих закладів освіти. Від КЗ СОІППО у семінарі приймала участь Панченко Світлана Миколаївна, к. психол.н., доцент, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи. Бажання прийняти участь у семінарі виявило близько 200 чоловік, представників вищих закладів освіти України.

На обговорення були винесені такі актуальні питання:

  • державні вимоги до акредитації спеціальностей і напрямів підготовки, особливості проходження акредитації освітніх програм;

  • формування акредитаційних матеріалів та порядок проходження акредитаційної експертизи;

  • порядок внесення висновків акредитаційної експертизи у порядок денний засідання Акредитаційної комісії;

  • продовження терміну дії сертифікатів, замовлення виготовлення сертифікатів та оплата. 

Модератором заходу виступив Ігор Леонідович Лікарчук. Кожний виступаючий спікер окрім 10 хвилин монологічного мовлення відповідав на запитання від приїжджих учасників семінару. З деяких суперечливих питань, що стосувалися, зокрема, відсутності нових нормативних документів із питань акредитації виникала жвава дискусія.

Загалом, для учасників семінару були створені нормальні умови для роботи та надані методичні рекомендації щодо формування звіту про діяльність закладу освіти для проходження акредитаційної експертизи.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO