Забезпечення процесу наступності закладу дошкільної освіти та початкової школи в умовах реформування освіти

на головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 14 березня, на базі освітніх закладів Шосткинського району за модераторства Міщенко Л.Б., методиста з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, проведено методичний порадник з проблеми «Забезпечення процесу наступності закладу дошкільної освіти та початкової школи в умовах реформування освіти», для педагогічних працівників відділу освіти Шосткинської райдержадміністрації, що опікуються дошкільною та початковою освітою, педагогів закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти.

Усього взяло участь у пораднику 46 педагогів району.

У ході проведення заходу розглянуто питання: «Забезпечення наступності дошкільної та початкової освіти на сучасному етапі», «Роль методичної служби в наступності між дошкільною та початковою освітою»; проведено інтерактивний практикум «Проблеми наступності дошкільної та початкової освіти».

Ознайомлення з реалізацією наступності дошкільної та початкової освіти на практиці було здійснено на базі Воронізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. П. Куліша Шосткинської районної ради; Воронізького дошкільного навчального закладу «Чебурашка» Воронізької селищної ради Шосткинського району; Ковтунівського навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Шосткинського району.

Завершилась робота наданням методичних рекомендацій щодо активізації процесу наступності дошкільної та початкової освіти в районі.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO