Навчальний семінар «Використання інтерактивних комплексів в освітньому процесі»

viber image505 березня 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на виконання наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 22.02.2018 року №116-ОД «Про проведення навчальних семінарів «Використання інтерактивних комплексів в освітньому процесі» розпочато навчання для вчителів початкових класів. Перший семінар із запланованих було проведено для педагогів Білопільського та Конотопського районів.

Навчальний семінар відкрила Захарова Ірина Олександрівна, декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки, яка звернула увагу на важливість використання інтерактивних комплексів в рамках впровадження нового державного стандарту початкової освіти. 

Захід проводили науково-педагогічні працівники кафедри освітніх та інформаційних технологій КЗ СОІППО: Петрова Лариса Григорівна, Наконечна Людмила Миколаївна, Подліняєва Оксана Олександрівна, Герасименко Наталія Вікторівна. 

Навчальний захід з учасниками семінару організований у сучасному освітньому середовищі, яке поєднує традиційні та інноваційні форми роботи у початковій школі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO