Обласний семінар вчителів музичного мистецтва

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 28 лютого 2018 на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені В. Стрельченка м. Суми відбувся обласний семінар учителів музичного мистецтва «Формування художньо-естетичних компетентностей школярів на уроках музичного мистецтва в контексті нової української школи», за модераторства Сердюк О.П., методиста з музичного мистецтва та естетичних дисциплін Сумського ОІППО.

Відкрила обласний семінар методист з музичного мистецтва та естетичних дисциплін навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Сердюк О.П., яка розглянула питання формування предметних компетентностей учнів на уроках музичного мистецтва.

Методист Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради Тиченко І.В ознайомила учасників заходу з практичним аспектом мотиваційного компоненту в професійній діяльності сучасного вчителя музичного мистецтва.

Психолог Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені В. Стрельченка м. Суми Семененко С.М. виступила з презентацією «Психологічна готовність учителів музичного мистецтва до взаємодії з учнями в педагогіці партнерства в контектсі Нової української школи».

Учитель музичного мистецтва Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені В. Стрельченка м. Суми Новікова В.М., презентувала досвід «Формування художньо-естетичної компетентності школярів на уроках музичного мистецтва, шляхом упровадження елементів сучасних педагогічних технологій» та провела майстер-клас «У ритмі танцю...».

По завершенню обласного семінару учасники заходу отримали методичні рекомендації та музичні вітання від школярів закладу – музичний вернісаж «У світі музики…».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO