Обласний науково-практичний семінар з математики

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 28 лютого 2018 року на базі кафедри математичного аналізу і методів оптимізації СумДУ відбувся обласний науково-практичний семінар «Методи розв’язування завдань ЗНО з математики».

У заході взяли участь керівники методичних об’єднань, учителі математики закладів загальної середньої освіти Сумської області в кількості 115 осіб.

Методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Свєтлова Т.В. наголосила на організаційно-методичних аспектах підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2018 році (презентація додається).

Захарченко Н.М., старший викладач кафедри математичного аналізу і методів оптимізації СумДУ, проаналізувала виконання завдань з геометрії сертифікаційних робіт з математики 2016, 2017 років, наголосила на специфіці розв’язування геометричних задач зовнішнього незалежного оцінювання з математики (презентація додається), продемонструвала основні методи (аналітичні та геометричні) розв’язування задач з геометрії .

Одарченко Н.І., доцент кафедри математичного аналізу і методів оптимізації СумДУ, кандидат педагогічних наук, доцент, акцентувала увагу на методах розв’язування рівнянь і нерівностей з параметрами.

Ячменьов В.О., доцент кафедри математичного аналізу і методів оптимізації СумДУ, кандидат фізико-математичних наук, доцент, проаналізував методи розв’язування комбінаторних задач.

Шуда І.О., завідувачка кафедри математичного аналізу і методів оптимізації СумДУ, доктор фізико-математичних наук, доцент, акцентувала увагу присутніх на можливостях співпраці з учителями математики закладів загальної середньої освіти Сумської області.

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації щодо методів розв’язування завдань ЗНО з математики, навчально-методичні та інформаційні матеріали.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO