НАВЧАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

picЗавершилася перша сесія семінарів-тренінгів (16.02-17.02.2018; 23.02-24.02.018) з навчання вчителів, які у 2018-2019 навчальному році навчатимуть першокласників.

Під час тренінгових занять педагоги області вправлялися у проведенні основних видів навчальної діяльності, що відповідають вимогам Нової української школи, опановували практику проведення ранкових зустрічей, створювали портрет сучасного учня, вчилися практично реалізовувати компетентнісний, діяльнісний та інтегрований підходи до організації освітнього процесу. Учителі вчилися співпрацювати, відчувати один одного в групі, вести діалог та дискутувати, занурились в атмосферу Нової української школи.

Учасники навчання вдячні за 2 дні цікавої, творчої, креативної, дискусійної роботи. Учителі міста Суми, які проходили навчання на базі КУССШ І ступеня №30 "Унікум", директор Сопіна Л.М., КУЗОШІ-ІІІ ступенів №27 , директор Плотницька О.Ф.; тренери: Шрамко Л.В., Бойко О.В., Ягупа І.Д.; міста Ромни - на базі Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7, директор Федько С.В., тренер Мельник О.М.; Краснопільського району - на базі Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, директор Яремчук А.І., тренер Терещенко Н.А. та всі інші учасники, організатори навчання педагогів області , зазначили важливість якісної підготовки вчителів до роботи в Новій українській школі, наголосили на ролі та відповідальності кожного за подальше оновлення початкової освіти у своєму районі/ місті/територіальній громаді.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO