Авторська творча майстерня «Реалізація діяльнісного підходу у формуванні життєвої компетентності особистості дошкільника за програмою «Впевнений старт»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 13-14 лютого на базі інституту відбувся семінар-тренінг «Реалізація діяльнісного підходу у формуванні життєвої компетентності особистості дошкільника за програмою «Впевнений старт», який провели Хартман О.Ю., старший науковий співробітник лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України, кандидат психологічних наук, співавтор освітньої програми для дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт» та навчально-методичного комплекту до неї; Веселова Ю.С., практичний психолог Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України, координатор проекту «Впевнений старт».

У заході взяли участь спеціалісти управлінь (відділів) освіти, методисти дошкільної освіти Р(М)МК, керівники творчих груп, методичних об’єднань закладів дошкільної освіти Сумської області у кількості 162 педагоги.

Захід урочисто відкрила Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент.

Семінар-тренінг відбувся за модерації Міщенко Л.Б., методиста з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку, Цимерман І.Л., Ковтун Є.Ф., Лободи В.В., старших викладачів кафедри теорії та методики змісту освіти Сумського ОІППО.

У перший день роботи семінару-тренінгу учасники мали змогу детально ознайомитися з проектом «Впевнений старт»: освітня програма для дітей старшого дошкільного віку та навчально-методичне забезпечення до неї.

Другий день роботи проходив у форматі тренінгу, під час якого учасники брали участь в інтерактивних іграх, вправах; мали змогу практично продемонструвати самостійно підготовлений день життєдіяльності дитини за програмою «Впевнений старт».

Завершилась робота урочистим врученням сертифікатів, які засвідчують, що учасники пройшли підготовку в якості тренера для навчання вихователів закладів дошкільної освіти за програмою «Впевнений старт».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO