Завершився тижневик відбірково-тренувальних зборів. День п’ятий – підсумковий.

на головну res9 лютого – останній день відбірково-тренувальних зборів 2018 р. Учні-учасники зборів закінчили свою роботу щодо підготовки до IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, написавши підсумкові контрольні роботи, виконавши практичні вправи. Школярі вибудували, спільно з методистами, траєкторію власного інтелектуального розвитку, проаналізувавши результати, опрацювавши нормативні документи щодо організованої участі команд учнів у IV етапі Всеукраїнських змагань з навчальних предметів.

На заняттях з трудового навчання проведено підсумкові практичні заняття з технології конструкційних матеріалів, виготовлення виробів з деревини, дроту та тонколистового металу; майстер-клас з сухого валяння шерсті. Для дівчат-учасниць майстер виробничого навчання державного професійно-технічного навчального закладу «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» Солдатенко Г.В. провела майстер-клас «Технологія виготовлення виробів з тіста».

За результатами контрольних, самостійних, практичних робіт з української мови та літератури, математики, історії, правознавства, економіки, географії, фізики, астрономії, іноземних мов (англійська, французька, німецька, російська), біології, екології, хімії, трудового навчання визначено найкращих учнів, які будуть представляти Сумщину на Всеукраїнському рівні.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO