Нова українська школа: навчаємо тренерів

picУ наступному навчальному році загальноосвітні заклади України розпочнуть працювати за Концепцією «Нова українська школа». Для забезпечення успішного старту і подальшого впровадження реформи 07 лютого 2018 року на базі комунального закладу «Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» розпочалася підготовка тренерів – педагогічних працівників області, які навчатимуть учителів, що з 1 вересня 2018 року працюватимуть у перших класах за новим Державним стандартом початкової загальної освіти.

Зібрання відкрила директор департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Гробова Вікторія Павлівна, яка зазначила, що нова школа потребує нового вчителя, який стане агентом змін та побажала присутнім натхнення та плідної творчої праці у справі формування Нової української школи. Майбутніх тренерів привітали проректор Грицай Сергій Михайлович та декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки Захарова Ірина Олександрівна.

Перший день навчання був присвячений впровадженню ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес початковoї школи.

Під час тренінгу Галина Вікторівна Малевич, тренер The LEGO Foundation, ознайомила присутніх з історією створення LEGO, з методикою компетентнісного навчання «Шість цеглинок», з проектною діяльністю та освітнім потенціалом гри з LEGO.

Учасники тренінгу мали змогу практично відтворити ситуації використання LEGO-конструктора – як дієвого інструмента навчання та розвитку дитини.

Роботу тренінгу координували старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО Декунова Зоя Володимирівна та Лавська Алла Михайлівна.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO