Тренувальні збори. День перший.

на головну resТрадиційно кожного року у лютому в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, по завершенню ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, відбуваються відбірково-тренувальні збори найкращих учнів області.

5 лютого 2018 р. – перший день навчань, на які приїхало 86 учасників зборів із 16 навчальних предметів: української мови та літератури, математики, хімії, історії, правознавства, трудового навчання (обслуговуючі та технічні види праці), економіки, географії, біології, екології, фізики, астрономії, іноземних (англійська, німецька, французька, російська) мов.

Розпочалась робота загальними зборами учасників, керівників команд, методистів-предметників Сумського ОІППО настановами проректора з науково-педагогічної та методичної роботи інституту Удовиченко І.В., яка наголосила на важливості навчання та особистій відповідальності кожного за результати.

Після настанов учасники об’єднались у тематичні групи, занурившись у процес навчання, що триватиме до 09 лютого 2018 року та за результатами якого буде сформовано остаточний склад команд-учасників IV етапу інтелектуальних змагань від Сумської області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO